Bygg-Göta bygger ny konceptanläggning för Skoda i Eklanda

Bygg-Göta och Din Bil tecknar ett 10-årigt hyresavtal för Skodas nya bilanläggning i Eklanda. Byggstart sker under första kvartalet 2018 och en beräknat invigning under våren 2019. Den nya anläggningen blir på strax över 3000 kvm och följer Skodas nya koncept för nybil, begagnat och verkstadsplatser.

Din Bil förhyr sedan tidigare fastigheterna Audi och Audi begagnat + av Bygg-Göta i Eklanda.

-Vi har alltid haft ett bra samarbete med Din Bil och ser fram emot ytterligare en anläggning för dem i vårt område, säger Ronny Persson, VD för Bygg-Göta.

I Bygg-Götas fastighetsbestånd i Eklanda finns även Jaguar & Landrover med sin nya anläggning, Hedin Performance Center (tidigare Porsche) samt en bilverkstad (tidigare Sto)

-Vår ambition har varit att skapa ett riktigt bra bilkluster där våra hyresgäster tillsammans attraherar bilköpare från hela regionen. Vi har fått förmånen att bygga spännande och snygga hus tillsammans med några av Sveriges starkaste bilaktörer, fortsätter Ronny Persson.