Exportgatan 1, Hisingen

Adress: Exportgatan 1, 422 46 Hisings Backa
Område: Backa
Fastighetsbeteckning: Backa 19:1
Fastighetstyp: Kontor
Byggår: 1984
Area: 9 516 m²

Fastighetsbeskrivning
Fastigheten på Exportgatan 1 ligger strategiskt vid Tingstadsmotet på Hisingen, nära påfart till E6an. Fastigheten består av lagerytor i varierande storlekar, vissa i anslutning till kontor i framkant där även flera butiksytor i markplanet finns. Längre upp i huset finns större kontor samt lagerytor som ligger i anslutning till lasthissar.

Omgivning och kommunikationer
I närområdet finns flera populära lunchrestauranger.
Fastigheten kommer få ett ännu bättre strategiskt läge när Marieholmstunneln står klar och man har nära till ytterligare en älvförbindelse.
Kommunikationsmässigt ligger hållplats Tingstadsvägen närmast ca 200 m från fastigheten och trafikeras av busslinje 47. Ca 800 m bort ligger hållplats Balladgatan som trafikeras av stombusslinjerna 18 och 19 som via Hjalmar Brantingsplatsen tar dig in till stan på kort tid.


Förvaltare
Martin Hall
Tel: 031 – 58 06 54
E-post:martin.hall@bygg-gota.se

Uthyrare
Linda Neidert
Tel: 031-58 06 51
E-post: linda.neidert@bygg-gota.se