Bostäder

Söka bostad

Vi hyr ut våra lägenheter via HomeQ. För att kunna söka våra lägenheter behöver du registrera dig som bostadssökande på www.homeq.se. Vi har ingen privat kö som du kan lämna intresseanmälan till.

Vid urvalet av bostadssökande vägs tiden som du stått anmäld in tillsammans med uppgifterna i din profil på HomeQ.

Varning för falska bostadsförmedlare

Det har kommit till vår kännedom att det finns personer som erbjuder sig att förmedla Bygg-Götas lägenheter till privatpersoner mot kontant ersättning.

Vi vill betona att Bygg-Göta aldrig tar betalt för att förmedla lägenheter och uppmanar alla som får ett sådant erbjudande att inte betala.

Studentbostad

Om du är student på Universitet eller Högskola i Göteborg är du välkommen att söka bostad i vår fastighet på Ranängsgatan 8 -10, Göteborg, även våra studentbostäder söker man via HomeQ.

Fastigheten har ett bra geografiskt läge med närhet till buss och spårvagn, bara två hållplatser från centralstationen. Till Chalmers tar du dig snabbt med spårvagn via evenemangsstråket.

Lägenheterna är ombyggda 2003 och har bra planlösningar i storlekar från 1 rum och pentry på 27 kvm till 2 rum och pentry på 45 kvm. Totalt finns det 70 lägenheter samt några lokaler i fastigheten.

Lägenheten hyr du under tiden du studerar på Högskola eller Universitet i Göteborg.

För våra hyresgäster

Vi är glada att du har valt att bli en av våra hyresgäster och hoppas att du skall trivas med ditt boende och med oss.

För att våra hyresgäster skall trivas i våra fastigheter så har Bygg-Göta samlat lite tips och råd i vår broschyr”Att bo hos Bygg-Göta” den täcker in allt från hyreskontraktet till hur du får kabel tv’n i din bostad att fungera. Broschyrer hittar du här nedan.

Läs igenom den och ha den gärna tillgänglig i din bostad. När du behöver veta hur något fungerar och vem ni skall kontakta vid ev. fel, så hittar du de flesta svaren i broschyren.

Alla våra blanketter för ansökan och anmälan hittar ni under Blanketter .

Nedan finner du även information kring E-faktura. Följ länken för att läsa mer.

-Att bo hos Bygg-Göta

-Blanketter

-E faktura

-Felanmälan