Stora Badhusgatan 18-20, Göteborg

Adress: Stora Badhusgatan 18-20, 411 21 Göteborg
Område: Centrum/Inom Vallgraven
Fastighetsbeteckning: Inom Vallgraven 64:27
Fastighetstyp: Kontor
Byggår: 1930
Area: 11 594 m²

Fastighetsbeskrivning
Fastigheten är Göteborgs första skyskrapa byggd 1930. Förutom Stora Badhusgatan 18-20 omfattas fastigheten av adresserna Norra Liden 2 A-B och Ingenjörsgatan 2. Fastigheten består av kontorslokaler i varierande storlekar samt några butiker i gatuplan på Stora Badhusgatan. På 1 ½ plan i fastigheten finns vårt centrala kontorshotell med sammanlagt 21 rum.
Man når fastigheten både från Stora Badhusgatan och Norra Liden 2 som blir den naturliga entrén om man kommer via Kungshöjd.

Omgivning och kommunikationer
Fastigheten är centralt belägen Inom Vallgraven med ett fantastiskt läge vid Göta älv. Härifrån har man gångavstånd till det mesta staden har att erbjuda. Många trevliga restauranger finns i närområdet och det är lätt att ta sig hit med både buss och spårvagn. Numera rullar flertalet spårvagnslinjer på de nylagda spåren på Stora Badhusgatan med Stenpiren som närmaste hållplats några hundra meter bort. Där kommer även ett nytt Resecentrum stå klart inom kort. Till Stenpiren går även Älvsnabben om man t ex kommer från Hisingen.

 

IMG_2449IMG_0386


Förvaltare
Markus Johansson
Tel: 031-58 06 43
E-post: markus.johansson@bygg-gota.se

Uthyrare
Linda Neidert
Tel: 031-58 06 51
E-post: linda.neidert@bygg-gota.se