Specialized flyttar in på Odinsplatsen!

Bygg-Göta är glada att kunna hälsa cykelbutiken Specialized Concept Store Göteborg välkomna till en av våra nyrenoverade lokaler på Odinsplatsen!

Butiken blir den tredje i Sverige och planerar att slå upp portarna kring påsk.

Pressmeddelande Specialized

Pressmeddelande Göteborg, februari 2015

Under många år var Friggagatan känd under namnet Bike Street. Sedan dess har gatan och det närliggande området rustats upp ordentligt. Nu är det kanske dags att damma av det gamla smeknamnet då Specialized Concept Store Göteborg öppnas i nyrenoverade lokaler belägna i ett av funkishusen från 30-talet som omger Odinsplatsen.

Detta blir Sveriges tredje Specialized Concept Store. Bakom butiken står bröderna Tommy och Jimmy Evaldsson som började sälja mountainbikes från sina föräldrars garage redan 1992. Sedan dess har de byggt upp ett välkänt och respekterat namn i hela cykelsverige och driver nu bland annat en Specialized Elite Store i Lidköping. Konceptbutiken äger de och driver tillsammans med sin syster Pernilla Evaldsson Rydén, blivande butikschef, och hennes make Tobias Rydén.

Specialized Concept Store Göteborg är en komplett cykelbutik som erbjuder ett brett urval av Specialized-produkter. Förutom ett gediget urval av mountainbikes, landsvägscyklar, hybrider och standardcyklar kommer det att finnas personlig utrustning såsom hjälmar, skor, handskar och kläder samt tillbehör i form av sadlar, hjul, däck, pedaler, pumpar och cykeldatorer. En hel avdelning är tillägnad S-works, marknadens mest innovativa och kompromisslösa cyklar. Även damavdelningen kommer få ett stort utrymme med såväl instegsmodeller som cyklar för yppersta eliten.

För att hjälpa kunden att hitta sin optimala cykel finns ett stort antal testcyklar att tillgå. Dessutom erbjuds Body Geometry Fit, vilket innebär att cykeln ställs in helt efter kundens anatomi och personliga förutsättningar. Naturligtvis finns även en välsorterad serviceverkstad för reparation och service av Specialized-cyklar.

Arkitekten Johan Berglund från 42 architects har hjälpt Specialized Concept Store Göteborg att skapa en butik med unik karaktär utan att göra avkall på den stil som är gemensam för Concept Stores runt om världen.

Specialized Concept Store Göteborg öppnar kring påsk, strax innan vårsäsongen startar.

För mer information kontakta: Tommy Evaldsson Email: tommy@scsgbg.se Mobil: +46 070 570 28 36 Hemsida: www.scsgbg.se

Med vänliga hälsningar,
Jimmy, Pernilla, Tobias och Tommy
Evalds Concept Store Göteborg AB