Vi söker en fastighetsförvaltare

cropped-logo1.png

Bygg Göta Göteborg AB är ett familjeägt fastighetsbolag som grundades 1959. Affärsidén är utveckla våra fastigheter genom ny- om- och tillbyggnad samt ha en god förvaltning och därigenom kunna attrahera kunder med ändamålsenliga bostäder och lokaler för olika verksamheter och behov.

Fastighetsförvaltare

Förvaltningen omfattar drygt 100 egna fastigheter, både bostadshus och kommersiella fastigheter. Beståndet består av totalt ca 1700 bostadslägenheter och 400 lokaler om tillsammans ca 450 000 m².
Vi eftersträvar att erbjuda våra hyresgäster ändamålsenliga lägenheter och lokaler med god service och standard till konkurrensmässiga priser.

Vi söker en fastighetsförvaltare som ansvar för ett område med ca 30 fastigheter i Göteborg med omnejd.

Då hyresgästkontakt såväl som kontakt med entreprenörer är en stor del av vardagen fordras god social kompetens.
Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat arbetsledning av fem fastighetsskötare, statistikuppföljning, myndighetskrav, allehanda fastighetsfrågor inom ansvarsområdet och underhållsplanering.

Du ingår i ett team om 16 personer och av dessa är ytterligare två fastighets-förvaltare.

Som person har du god förmåga att planera och organisera ditt arbete. God samarbetsförmåga och engagerat förhållningssätt är egenskaper vi värdesätter. Datakunskap är förutsättning för arbetet.

Anställningsformen omfattar heltid och är en tillsvidareanställningen. B-körkort är ett krav med tillgång till egen bil i tjänst.

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår fastighetschef Bo Odqvist på 031-58 06 42.

Skriv ett kortfattat brev om dig själv med bifogat CV och skicka det till oss senast den 4 februari till jobb@bygg-gota.se eller Bygg Göta Göteborg AB, Box 1095, 405 23 Göteborg (märk med Fastighetsförvaltare).