Bygg-Göta söker en fastighetsförvaltare

Fastighetsförvaltare

Förvaltningen omfattar drygt 100 egna fastigheter, både bostadshus och kommersiella fastigheter. Beståndet består av totalt ca 1700 bostadslägenheter och 400 lokaler om tillsammans ca 450 000 m².
Vi eftersträvar att erbjuda våra hyresgäster ändamålsenliga lägenheter och lokaler med god service och standard till konkurrensmässiga priser.

Vi söker en fastighetsförvaltare som ansvarar för ett område med ca 30 fastigheter i Göteborg med omnejd.

Då hyresgästkontakt såväl som kontakt med entreprenörer är en stor del av vardagen fordras god social kompetens.
Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat arbetsledning av fem fastighetsskötare, statistikuppföljning, myndighetskrav, allehanda fastighetsfrågor inom ansvarsområdet och underhållsplanering.

Du ingår i ett team om 15 personer och av dessa är ytterligare två fastighets-förvaltare.

Som person har du god förmåga att planera och organisera ditt arbete. God samarbetsförmåga och engagerat förhållningssätt är egenskaper vi värdesätter. Datakunskap är förutsättning för arbetet.

Anställningsformen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning. B-körkort med tillgång till egen bil i tjänst är ett krav.

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår fastighetschef Bo Odqvist på 031-58 06 42.

Du är välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) senast den 15 mars. Ansökan skickar du till jobb@bygg-gota.se eller Bygg Göta Göteborg AB, Box 1095, 405 23 Göteborg (märk med Fastighetsförvaltare). Skicka din ansökan snarast då vi gör urval och intervjuer löpande.