Skodas konceptanläggning i Eklanda

Våren 2019 invigdes Skodas nya konceptanläggning i Eklanda, och Skoda trädde då in i ett tioårigt hyresavtal med Bygg-Göta. Anläggningen är drygt 3000 m² och följer Skodas koncept för nybil, begagnat och verkstadsplatser.

Din Bil förhyr sedan tidigare fastigheterna Audi och Audi begagnat + av Bygg-Göta i Eklanda.

-Vi har alltid haft ett bra samarbete med Din Bil och ser fram emot ytterligare en anläggning för dem i vårt område, sade Ronny Persson, VD för Bygg-Göta, innan byggstart.

I Bygg-Götas fastighetsbestånd i Eklanda finns även Jaguar & Landrover med sin nya anläggning, Hedin Performance Center (tidigare Porsche) samt en bilverkstad (tidigare Sto)

-Vår ambition har varit att skapa ett riktigt bra bilkluster där våra hyresgäster tillsammans attraherar bilköpare från hela regionen. Vi har fått förmånen att bygga spännande och snygga hus tillsammans med några av Sveriges starkaste bilaktörer, fortsätter Ronny Persson.