Kontorshotell & kontor

Lediga kontorslokaler i Göteborg

Fräscha kontor och kontorslokaler i Göteborg med omnejd!

Varje vardag går omkring 2,3 miljoner svenskar till ett kontor. På Bygg-Göta kan vi allt om kvadratmetersmarta planlösningar och marknadshyror, men vi har också en djup kunskap om vilka behov och önskemål som finns hos människorna som jobbar på kontor.

Är ni i behov av kontorslokaler i Göteborg?
Vi kan erbjuda er kontor med många möjligheter i flera olika lägen, vill ni sitta i centrala Göteborg eller vill ni komma ut ur stan? Vi har både kontor och kontorshotell för uthyrning, våra fastigheter är väl underhållna och vid behov anpassar vi kontorsytorna så att ni får det kontor som passar er personal och er verksamhet.

Kontorshotell Göteborg

Kontorshotell är en modern och smidig form av kontorslösning som vi märkt har blivit allt mer populär de senaste åren. Ofta erbjuder kontorshotell flexibla kontrakt och möjlighet att växa utan att behöva flytta.

Ett typiskt kontorshotell har många olika typer av rum i storlekar från 6-7 m2 och uppåt och brukar ha rum för en till två personer och upp till 10 personer. Ofta kan även större företag sitta i flera rum bredvid varandra, och ibland går det också att koppla ihop flera rum med interna dörrar för att skapa en bättre helhet för företaget som hyr.

När man hyr en kontorsplats eller kontorsrum på ett så kallat kontorshotell av oss i Göteborg behöver man inte lägga tid på varken att administrera reception, skrivare, IT, mötesrum eller fastighetsrelaterade problem som många gånger uppstår och tar tid i anspråk.

Lediga kontorshotell i Göteborg

Kortfattat kan man säga att ett kontorshotell en fastighet, alternativt en del av en fastighet, där man som företag har möjlighet att hyra in sig på en eller flera kontorsplatser.
Kontakta oss för att boka en visning av våra centralt belägna och unika kontorshotell. Vi erbjuder även premiumkontor i kombination med coworkingytor, lounge, konferens, gym, studios …

Välkommen att leta lediga kontorshotell i Göteborg med omnejd.

Se våra lediga lokaler eller kontakta oss så hjälper vi er att hitta kontor som fyller era behov.

Konferensrum på ett kontorshotell i Göteborg